bookmaker logo
betfair

10.0 /10

KERTOIMET

Ei testattu vielä /10

ASIAKASPALVELU

8.0 /10

VEDONLYÖNTIMARKKINAT

Betfair Bonuskoodi

Viimeisin Betfair bonuskoodi antaa asiakkaille pääsyn ilmaisiin vetoihin, 100 prosentin talletusbonuksen 100 euroon asti, ja muihin tarjouksiin. Betfair bonuskoodilla voit nauttia 20 euron bet-tarjouksesta, saat 40 euron ilmaisen bonuksen. Saadakseen nämä bonukset asiakkaan täytyy rekisteröityä Betfair promootiokoodilla.

betfair bonuskoodiKuvia englanninkieliseltä verkkosivulta

Lunasta bonus

Sinun on ratkaistu vedot (poislukien vedot, jotka on kerätty ulos) kolminkertaiseksi karsintasi sisäänoston summaan ja bonukseen asti ennen peruutuksen tekemistä /Sinun tulee käyttää sisäänostoasi ensin, jos peruutat, saat vain jäljellä olevat rahastojen ostot, jotka palautetaan tärkeimpään Wallet-tiliin / Minimi kertoimet 1/2 (1.6)/ Et voi nostaa bonusasi ja / tai bonuksistasi syntyneitä voittoja, jos liikevaihtoa ei ole täytetty 90 päivän kuluessa / Vain talletukset Kortit / Paypal hyväksytään tälle kampanjalle / Voit mainostaa promo-keskittimellä 10 euron tai enemmän voittaaksesi 100%: n ottelusumman bonuksena. Suurin mahdollinen bonus on 100 €

Betfair tunnetaan  sen tarjoamasta Exchange-palvelusta, eli vedonlyöntipörssistä, tämän lisäksi tarjolla on talon tarjoamaa urheiluvedonlyöntiä sekä muita palveluita. Vedonlyöntipörssi tuo yhteen asiakkaan, joka haluaa asettaa vedon, ja pelaajan joka haluaa ottaa sen vastaan. Betfair tarjoaa siis alustan jolla asiakkaat voivat tehdä vetoja keskenänsä, ja veloittaa vain komission tämän markkinapaikan pyörittämisestä. Yhtiö ei normaalien vedonvälittäjien tapaan saa rahaansa siitä, että asiakas häviää. Betfair on eittämättä alan suurin ja  tarjoaja tällä hetkellä.

Betfair perustettiin vuonna 2000, ja sen Exhange-palvelu on kasvanut maailman suurimmaksi vetopörssiksi. Betfair on tällä hetkellä Iso-Britannian suurin vedonlyöntiyhtiö. Yhtiön mukaan heillä on yli neljä miljoonaa asiakasta, joista 1.1 miljoona ovat tällä hetkellä aktiivisia pelaajia. Yhtiöllä oli enimmillään 2300 työntekijää, mutta tämä on tarjonnan optimoinnin myötä tippunut noin 1800:aan.

Betfairilla on vahvasti mukana USA:n markkinoilla, ja päätarjonta siellä keskittyy hevosurheiluun. Viime aikoina yhtiö on panostanut vahvasti myös Australiaan, ja toimii tällä hetkellä Tasmaniasta käsin, jossa sillä on yhtiön toinen vedonlyöntilisenssi Iso-Britannian ulkopouolella. Betfair on saanut myös lisenssit toimia Bulgarian ja Italian markkinoilla.

Lunasta bonus

Betfairin Exhange palvelu on saavuttanut hurjan suosion, ja tästä on todisteena usea yhtiön voittama palkinto. Perustajat ovat voittaneet arvostetun Emerging Entrepeneur of the Year –palkinnon, ja itse yhtiö on saanut kuuluisan Queen’s Award for Enterprisen. Yli puolet uusista asiakkaista tulee Brittein saarten ulkopuolelta, ja vastaavat jo noin 44% kaikista tuloista. Yhtiö jatkaa kasvuaan tasaiseen tahtiin, ja tarjonnan laatuun ja sisältöön luottaen.

PlussatMiinukset
Paljon tarjouksiaEi suomenkielistä palvelua
Striimaus vedonlyöntipörssiBonuksien perässä pysyminen haastavaa

Lunasta bonus

Betfair-tuotemerkin suurlähettiläät

Betfair kehittää uutta brändimaista lähestymistapaa, jota myös muut vedonlyönnit aloittivat äskettäin. Siksi Betfair päätti investoida kumppanuuksien kehittämiseen tuotemerkkilähettiläiden kanssa. Ensimmäinen osa on juuri lähetetty. Paul Nicholls, 11-kertainen kansallisten metsästysvalmentajien kouluttaja, on Betfairin uuden brändin suurlähettiläs ja voit oppia lisää uudesta sarjasta.

Betfairin käyttö ja alkuun pääseminen

Betfairin etusivulla tultaessa kaikki yhtiön tarjonta löytyy hrisontaalisista menu-listoista, kun taas pystysuorassa oleva valikko tarjoaa vaihtoehdot itse Exchange-vetopörssiin. Listoja pääse helposti hiirellä selaamaan, ja alasvetovalikoista voit valita ja tarkentaa hakujasi.

Jos olet jo rekisteröitynyt betfairille, pyytää sivusto sinua kirjautumaan sisään syöttämällä käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Mikäli jompikumpi on hävinnyt voit käyttää samalta sivulta löytyvää linkkiä pyytääksesi että ne lähetetään sähköpostiisi. Pistä siis muistiin sähköposti jolla olet sivustolle rekisteröitynyt. Kunhan tiedot on muistissa ja kirjattu, pääsee asiakas kirjaantumaan sisään, ja käsiksi varoihinsa ja tietoihinsa ”login” nappulaa painamalla.

Uudet asiakkaat pääsevät rekisteröitymään painamalla vasemmasta yläkulmasta löytyvää ”Join Now” nappulaa. Tämä ohjaa heidät sivustolle, jossa on selitetty uudeen asiakkaan saama 20 euron ilmainen veto, sekä selvitykset kuinka itse vetopörssi, eli Exchange, toimii. Samalta sivulta löydät tietoa myös Betfairin tarjoamasta CashOut-toiminnosta ja sivuston mobiiliversiosta. Kaikki tieto on helposti saatavilla, ja voit palata lukemaan ohjeita silloin kun itse haluat.

Kunhan nämä tiedot on luettu, tulee asiakkaan siirtyä täyttämään itse rekisteröintilomake, johon tulee asiakkaan henkilökohtaiset, sekä tilikohtaiset tiedot kuten käyttäjätunnus ja valittu salasana. Käyttäjätunnuksen tulee olla yksilöllinen, ja lomake tarkistaa tämän automaattisesti. Tarvittaessa asiakasta pyydetään valitsemaan uusi käyttäjätunnus jos vanha on jo varattu.

Käyttäjä voi myös syöttää promo- tai bonuskoodin, mutta tämä ei ole pakollista. Käyttöehtojen ja muiden sääntöjen lukeminen on pakollista, ja käyttäjän tulee varmistaa että on lukenut ja ymmärtänyt tiedot. Jos kaikki tedot ovat oikeita ja hyväksyttäviä, voi käyttäjä tallettaa rahaa samantien ja alkaa pelaamaan.

betfair bonusKuvia englanninkieliseltä verkkosivulta

Betfair Bonukset

Betfair bonuskoodi tarjoaa 30 euroa ilmaisina vetoina ja 100 prosentin talletusbonuksen 100 euroon asti (200 prosenttia 1000 euroon asti pokerialustalla). Bonukset on syytä tarkistaa ennen talletusta samoin kuin käytettävä koodikin. Muita tämän hetken bonus ja Cashback –tarjouksia Betfairin promokoodeihin ovat seuraavat:

Betfair Bonuksen tyyppiBonuksen kuvaus
Tervetuliaisbonus100% aina 100€ asti (Säännöt ja ehdot voimassa)
Urheilu

ilmainen €20 euron veto urheilupörssiin kertoimet ja bonukset

Betfair bonuskoodi Pokeri200 % talletusbonus 1000 euroon asti
Kanta-asiakasbonuksetBetfairilla on jatkuvasti bonuksia kanta-asiakkaille.
Betfair bonuskoodiLunasta bonus

Sinun on ratkaistu vedot (poislukien vedot, jotka on kerätty ulos) kolminkertaiseksi karsintasi sisäänoston summaan ja bonukseen asti ennen peruutuksen tekemistä /Sinun tulee käyttää sisäänostoasi ensin, jos peruutat, saat vain jäljellä olevat rahastojen ostot, jotka palautetaan tärkeimpään Wallet-tiliin / Minimi kertoimet 1/2 (1.5) / Et voi nostaa bonusasi ja / tai bonuksistasi syntyneitä voittoja, jos liikevaihtoa ei ole täytetty 90 päivän kuluessa / Vain talletukset Kortit / Paypal hyväksytään tälle kampanjalle / Voit mainostaa promo-keskittimellä 10 euron tai enemmän voittaaksesi 100%: n ottelusumman bonuksena. Suurin mahdollinen bonus on 100 €

Betfair tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti uusia cashback bonuksia, sekä tapahtumakohtaisia, ilmaisia vetoja. Pääset käsiksi näihin sivustoa seuraamalla, ja niistä ilmoitetaan välillä myös sähköpostitse.

Price rush -hintaryntäys

Betfairin tarjoaman Exhcange, eli vedonlyöntipörssin, tarjoamat kertoimet vedoissa ovat yleensä normaaleja vedonvälittäjiä. Tämä johtuu siitä, että kertoimiin ei tarvitse laskea mukaan vedonvälittäjän marginaalia eli tavoittelemaa voittoa. Betfair ottaa vain oman komissionsa jokaisesta vedosta sen sijaan että löisi vetoa asiakasta vastaan.

Yhtiön uusi Price Rush, eli hintarysäys, lisää tämän toiminnon perinteiseen vedonlyntiin, jolloin pelaajille tarjotaan mahdolliset Betfairin tarjonnasta löytyvät kertoimet. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Betfairin tarjoama kerroin on liian huono korvataan se automaattisesti Exchangen eli vedonlyöntipörssin puolelta.

Price Rush on saatavilla seuraaviin lajeihin:

 • Jalkapallo
 • Hevosurheilu
 • Tennis
 • Golf
 • Koripallo

Kaikissa tapauksissa price rush johtaa aina asiakkalle kertoimiin, ja on yksi todiste Betfairin pyrkimyksestä ja halvempaan palveluun.

Lunasta bonus

Exchange – vedonlyöntipörssi

Betfair on Exchange-vedonlyöntipörssillään eittämättä sekä alan että markkinoiden johtava tarjoaja. Muut vedonlyöntiyritykset ovat julkaisseet omia vastaavia palvelujaan, mutta Betfairilta löytyy edelleen eniten tarjontaa liigojen, urheilulajien, markkinoiden sekä likviditettin osalta. Avain toimivaan vetopörssiin on tottakai tarpeeksi rahaa kummallakin puolella markkinoita: vedonlyöjien ja vedonlaittajien täytyy kohdata toisensa. Tällä tavalla vedon osapuolille saadaan kummallekin mahdollinen tilaisuus voittaa mahdollisella kertoimilla. Betfairin mallia onkin nykyyään laajalti kopioitu, mutta yhtiö on silti pitänyt asemansa alan tarjoana.

Betfairin vedonlyöntipörssi tarjoaa laajan kirjon eri urheilulajeja, joka on yksi koko vedonlyönti-alan kattavimpia. Suositut lajit kuten golf, hevosurheilu, jalkapallo, tennis ja rugby ovat näyttäväsi esillä valikoissa ja Exchangen etusivulla. Kaikki urheilulajit löytyvät aakkostetusta järjestyksestä aina Amerikkailaisesta jalkapalloosta talviurheiluun, kaikkiaan 33 eri lajin listassa. Seuraavaksi olemme listanneet lajeja joissa on tarjolla myös erikoisominaisuuksia, kuten: Seuraava hevoskisa, monivedot, urheilu telkkarissa, ja ns. Where is the money? –toiminto.

Jalkapallo on Betfairin päätarjontaa sivustolla, ja se tulee esiin hyvin vahvasti erilaisilla markkinoilla sekä tuhansilla kohteilla. Suuret liigat ja niiden kautta tuleva ottelutarjonta kertoo tottakai vedonlyöjien pelaamista kohteista yhtä paljon kuin Betfairin tarjonnasta. Saatavilla ovat esimerkiksi seuraavat suositut liigat:

 • Englannin valioliiga
 • Englannin ykkösliiga
 • Englannin kakkosliiga
 • UEFA mestarien liiga
 • Ranskan ligue 1
 • Capital One Cup
 • Espanjan Primera Division
 • Italian Serie A
 • Saksan Bundesliga 1

vedonlyöntipörssi

Kuvia englanninkieliseltä verkkosivulta

Sportsbook

Betfairin urheiluvedonlyönti toimii erillään Exchangesta, ja myös näyttää siltä. Saatavilla olevat 31 eri urheilulajia ovat pystysuorissa menuissa Exchangesta tuttujen vaaksuorien linjojen sijaan, ja näkyvät kaikki yhdessä isossa listassa. Lajien määrä ja valikoima on melkein peilikuva vetopörssistä. Suurin ero näiden kahden palvelun välillä on se kuinka vetoja lyödään. Tunnetut ja pelatuimmat lajit ja vedot ovat samoja kuin Exchangenkin puolella. Sivusto myös pyrkii aina tarjoamaan vaihtoehdon vedonlyöntipörssistä mikäli sellainen on saatavilla.

Sportsbookin kotisivusto sisältää päivittäin vaihtuvia kohteita ja linkkejä suurimpaan osaan sinä päivänä pelattavista kohteista, joten sivua on helppo navigoida. Tällä hetkellä esillä on esimerkiksi

 • golfia,
 • rugbya,
 • NFL:aa,
 • NBA:ta, ja Serie A:n pelejä ja kohteita.

Niin sanottu Featured Coupons, eli esitellyt tai valitut lajit taas listaa erilaisia jalkapalloturnauksia kuten valioliigaa sekä vähemmän suosittuja lajeja kuten päivän hevoskisat tai vinttikoirien juoksukilpailuja.

Cash Out –toiminto hevosurheilun puolella on näyttävästi esillä suoraan etusivulla. Tämä toiminto toimii jälleen kerran samalla tavalla kuin se toimii Exchangekin puolella. Asiakkailla on mahdollisuus sulkea veto ennen kisan päättymistä, ja näin joko maksimoida voittonsa tai vähentää tappioitansa. Marginaalit eli pelivarat sekä ajoitukset ovat tärkeämpiä ja määrävässä asemassa hevosurheilussa esimerkiksi jalkapalloon verrattuna, ja tämä johtuu siitä että kisat kestävät lyhyemmän aikaa: välillä vain muutaman minuutin. Kaikki tieto pidetään jatkuvati ajan tasalla.

Kuten sanottua jalkapallo on suosituin vedonlyöntikohde, ja suurin osa Betfairin sivuilla tehdyistä vedoista kohdistuu juuri tähän lajiin. Tätä tekstiä kirjoittaessa Betfairin tarjosi yli 100 erilaista kohdetta. Englantilainen jalkapallo on tottakai vahvasti edustettuna, ja vastaakin suurimmasta osasta vetoja seuraavissa liigoissa:

 • Valioliiga
 • Efl Cup
 • Englannin FA Cup
 • Johnstonen Paint Trophy
 • League One
 • League Two
 • UEFA mestareiden liiga

Kolmanneksi suosituin vedonlyntilaji Betfairin sportsbookissa jalkapallon ja erilaisten kilpailujen jälkeen on tennis. Betfair tarjoaa vetoja ja kohteita ATP- ja WTA-turnauldiin, sekä kansainvälisiin International Tennis Federation turnauksiin, että myöskin Challenger-haaste otteluihin. Ante post odds, eli ennakokertoimilla pelaaminen, on myöskin mahdollista sillä kohteina ovat sekä naisten että miesten ensi vuoden pääturnaukset. Kertoimia on saatavilla kolmeen erilaiseen vedonlyöntiin otteluiden, pelin tai pisteiden perusteella. Yli 30 muuta urheilulajia (mukaan lukien nouseva e-urheilu) ovat myös edustettuina sportsbookissa, ja niitä voi vapaasti selailla ja tutkailla ennen vedonlyöntiä.

Lunasta bonus

Betfair Vedonlyöminen

Urheiluvedonlyönti

Lyödäkseen vedon pelaaja valitsee haluamansa urheilulajin Spotrsbookin menusta, kuten esimerkiksi jalkapallon. Ottelut on jaoteltu eri kategorioihin, joista yksi on esimerkiksi valioliiga, joka on siis Englannin liiga. Tämän jälkeen ruudulle listataan tämän ja huomisen ottelut, vetoineen sekä 1X2 kertoimineen. Kun haluttu ottelu ja löynnit on valittu siirrytään Bet slippiin eli vedonlyöntikuponkiin, josta näkyy valitut kohteet. Tämän jälkeen pelaaja valitsee haluamansa panoksen ja järjestelmä laskee automaatisesti esim. odotetut voitot. Tämän jälkeen käyttäjän tarvitsee vain klikata ”place bets”-nappulaa, jossa vaiheessa veto hyväksytään ja kirjataan järjestelmään. Tämä toki vaatii sen että tili on luotu, käyttäjä on kirjautunut sisään ja tilillä on rahaa.

Exchange

Urheilulajit ovat näkyvillä Exchangen pystysuorassa sivupalkissa, josta saa helposti valittua itseä kiinostavan urheilulajin. Lajin, liigan ja markkinan valitseminen on pitkälti sama prosessi kuin sportsbookinkin puolella. Suurin ero on, että vedot tuloksen puolesta ja vastaan on kirjattu näkyville. Kun kaikki on valittu, kertoimet näytetään asiakkaan valitsemaan summaan suhteutettuna. Tämän jälkeen käyttäjä voi valita haluamansa kertoimet, tai ehdottaa kertoimia jolla joku voi lyödä vedon kohdetta vastaan tai sen puolesta. Tämän jälkeen vedot on joko hyväksyttyjä, osittain hyväksyttyjä tai vapaita. Vapaat vedot pysyvät jäjestelmässä kunnes peli on ohi, veto perutaan tai kunnes joku toinen asiakas hyväksyy sen, eli lyö vetoa sitä vastaan.

Betfair In-Play

Suurin osa live-tapahtumista streamataan suoraan käyttäjän koneelle, ja tarvittaessa kännykkään. Live tarjonta on enintään 2-5 minuuttia jäljessä, vaikka toki muutamalle lajille viive voi olla suurempi. Tämä riippu yleensä itse urheilulajin tarjonnasta. Striimattuihin kohteisiin pääse käsiksi valitsemalla haluttu laji sekä kellonaika sivun menuista. Eniten seurattuja lajeja ovat jalkapallo, tennis ja hevosurheilu. Käyttäjät valitsevat lajin aikataulun kautta sisään kirjauduttuaan.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Betfair tarjosi live-palveluita seuraaviin lajeihin:

 • Jalkapallo
 • Tennis
 • Snooker
 • Koripallo
 • Golf
 • Ravit
 • Jääkiekko
 • Rugby
 • Käsipallo
 • Darts
 • Rantapallo

In-Play toiminnossa on mukana myös lajeja kuten Rugby Union, amerikkalainen Jalkapallo sekä koripallo, ja selattavaa varmasti löytyy pidemmäksikin aikaa. Live striimaus on siis myös hyvä tapa tutustua lajeihin, jotka eivät ole itselle niin tärkeitä tai läheisiä.
urheiluvedonlyönti

Kuvia englanninkieliseltä verkkosivulta

Cash Out

Cash Out on Betfairin luoma ominaisuus live-vedonlyöntiin. Käyttäjät voivat sulkea vedon ennen kuin itse kohde sulkeutuu, joka tarkoittaa siis joko voiton varmistamista, tai tappion kohdatessa häviöiden minimoimista. Normaalissa vedonlöynissä veto tehdään ennen ottelua ja selvitetään ottelun jälkeen. In-play toiminto lisää mahdollisuuden rahastaa myös pelien ollessa käynnissä, ja Cash Out toiminto on lisäys tähän toimintamalliin. Asiakkaat voivat käyttää helppoa liukusäädintä päättääksen kuinka paljon, tai kuinka vähän, he rahastavat vedosta ulos. Tarvittaessa voit siis voitolla ollessasi rahastaa ulos tekemäsi vedonmukaisen summan ja jättää loput rahat odottaman pelin päättymistä ja mahdollisia isompia voittoja.

Cash Out on saatavilla seuraaviin Betfairin tarjoamiin markkinoihin tai vetoihin:

 • Englantilaisiin ja Irlantilaisiin kilpapeleihin
 • Yksi tai monikohteisiin vetoihin
 • Jalkapalloon
 • Tennikseen

Jos tapahtuma on saatavilla live-vedonlyöntiin asiakkaan täytyy painaa keltaista ”Take” nappulaa saadakseen Cash outin toimintaan. Osa tai koko veto voidaan tällöin sulkea, ulkiessa osan vedosta loput rahat tottakai toimivat alkuperäisten vetojen ja kertoimien mukaan. Niin sanottu ”Take Stake” toiminto taas rahastaa ulos voitolla olevasta vedosta yhtä paljon kuin alkuperäinen panos oli, ja jättää loput rahat odottamaan voittoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka peli kääntyisi päälaelleen on alkuperäinen panos silti tallessa, ja kyseessä on melkein ilmainen veto. Live-vedonlyönnissä ajoitus on kaikki kaikessa. Esimerkiksi maalit, punaiset kortit ja rangaistukset jalkapallossa tai muissa lajeissa tapahtuvat tapahtumat päivitetään reaaliajassa. Siksi jokainen sekunti on tärkeä oikean kertoimen määrittelemiseksi.

Lunasta bonus

Muita tuotteita

Exhcangen ja sporsbookin lisäksi Betfair tarjoaa muitakin palveluita ja tuotteita, alla lista näistä:

 • Casino
 • Live Casino
 • Pokeri
 • Exchange pelit
 • Arcade
 • Vegas slotit
 • Bingo
 • Yhteisvedonlyönti

Mobiiliversio

Betfairin mobiilisovellus on saatavilla Apple- sekä Android laitteille. Mobiiliversio esitellään ns. Play Away tuotteena, ja sen tunnus onkin ”pelaa silloin kun haluat, missä haluat.” Betfairin mobiilisovellus tarjoaa kertoimia, jotka ovat pelaajien asettamia, Cash Outin milloin ja missä tahansa sitä tarvitsetkin, sekä In-Play vedonlyöntiä kaikilla kohteilla ,mistä tahansa pelaatkin. Tarjonta on hyvin samanlaista kuin perinteisellä pöytäkoneella pelatessakin, ja nimen mukainen idea on lisätä tarjonta saatavaksi mistä tahansa.

Mobiiliin saatava Exchange sovellus Applelle ja Androidille sisältävät seuraavat toiminnot, jotka ovat saatavilla myös pöytäkoneella:

 • Cash Out
 • In-Play
 • Live pelit
 • Kertoimet

Rahaliikenne

Olemme listanneet alle eri keinot siirtää rahaa Betfairille ja – voittojen sattuessa kohdalle – pois sieltä:

 • Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard)
 • Verkkopankki (trustly)
 • Euteller
 • Neteller
 • PayPal
 • Paysafecard
 • Skrill (entinen Moneybookers)

Nostoajat tottakai vaihtelevat valitun tavan mukaan, ja Betfairin sivuilta löydät tiedot kaikista keinoista nosto- ja talletusaikoineen. Sivulta löytyvään kalenteriin on laitettu mukaan myös pankkipäivät, lomapäivät ja muut rahaliikenteeseen vaikuttavat asiat. Korttinostot kestävät kahden ja viiden päivänä väliltä, mutta tämä on pankkienkin puolelta normaali aikaväli, eikä Betfairilla ole näihin minkäänlaista vaikutusvaltaa, kuten ei muillakaan tarjoajilla. Raha liikkuu nettilompakoiden kautta, jolloin nostot ja talletukset ovat välittömiä. Toki raha tulee vielä nostaa nettilompakosta, jolloin viive koostuu taas perinteisen pankin aukioloajoista.

Betfairilla on käytännössä niin sanottu suljettu rahaliikenne, toki taas lataus tai nostotavasta riippuen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että raha pitää nostaa takaisin sillä keinolla millä se on talletettukin. Visa talletuksella voitetut rahat menevät siis takaisin Visa-kortille, ja Skrillillä tehdyt talletukset takaisin Skrillin tilille. Tehdäkseen talletuksen asiakkaan täytyy mennä tililleen ”My Account” nappulan avulla, ja valita itselleen sopiva talletusmenetelmä pudotusvalikosta. Rahat näkyvät pelaajan tilillä tai esimerkiksi nettilompakossa joko välittömästi tai muutaman päivän viiveellä. Paysafecardilla tehdyt talletukset voit nostaa haluamallessi tilile, kunhan tarvittavat dokumentit ovat selvillä.

Lunasta bonus

Betfair Perusfaktoja

 • Yhtiön nimi: Betfair
 • Postiosoite: Waterfront, Hammersmith Embankment, Chancellors Road, London, England, W6 9HP
 • Vastaanoton puhelinnumero: 0208 834 8000
 • Muita puhelinnumeroja – Iso-Britannia: 0344 871 0000, Irlanti 1800 944 000, Australia: 1300 238 324, muista maista: 0044 203 059 8888
 • Malli: urheiluvedonlyönti, vetopörssi, muita tuotteita
 • Kieliä: yhteensä tarjontaa on 17 kielellä, esimerkiksi englanniksi ja muilla eurooppalaisilla kielillä
 • Valuutat: kymmenen eri valuuttaa mukaan lukien Australian dollari, euro, punta, ja USA:n dollari.
 • Rajotietut maat: Pelaajat USA:sta eivät voi rekisteröityä, ja jossain maissa rajoitettu Exhcange-vedonlyönti.
 • Tarjonta: urheiluvedonlyönti, vetopörssi, casino, live casino, pokeri, Exchange pelit, arcade, Vegas slotit, bingo ja yhdistetty vedonlyönti.
Betfair TiedotLue lisää
Perustettu2000
LisenssitBetfairilla on lisenssejä Iso-Britanniassa, Gibraltarilla, Maltalla, Espanjassa, Italiassa, USA:ssa, Australiassa, Bulgariassa ja Tanskassabetfair Asiakaspalvelu
Markkina-alue Iso-Britannia, Eurooppa, ja globaali

Sähköposti: yhteydenottolomakkeella saat vastauksen noin 4 tunnin kuluessa.

Puhelin: Avoinna kello 7.30-00.30. 0344 871 0000 (Iso-Britannia), 1800 944 000 (Irlanti), 0044 203 059 8888 (muut).

Live-chätti: keskimääräinen vastausaika 60 sekuntia.

Helpdesk: Betfair Helpdesk, Icon One, Lytton Way, Stevenage, Hertfordshire, SG1, 1AG, Yhdistyneet Kuningaskunnat.

Twitter: @BetfairCS

Betfair UKK: Tilin varmistus, sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti, Talletus & nostot, urheilutarjoukset ja promootiot, tilini, pelaajan suojeleminen, veto-apua, cashout, urheilu tuotetuki, pelituotteet ja tuki.

Betfair Arvostelu ja Yhteenveto

Betfair on suurin vedonlyöntipörssi maailmassa, ja alan uranuurtaja. Tämän lisäksi se on erittäin onnistunut verkkopalvelu, joka on siis pystynyt luomaan alun ideastansa markkinoiden johtavan toimintamallin, jota muutkin kopioivat. Yhtiö perustettiin vuonna 2000 ja se on sen jälkeen kasvattanut, ei vain tasaisesti vaan suorastaan räjähdysmäisesti, asiakaskuntaansa, tarjottuja lajeja, liigoja ja erilaisia kohteita erilaisille markkinoille. Toiminnot kuten In-Play ja CashOut ovat osaltaan olleet yhtä suuria lunastettuja lupauksia kuin alkuperäinen ideakin, ja ovat kasvattaneet yhtiön suosiota todellisen hyötynsä ansiosta.

Moni kilpailija on kokeillut matkia tai kopioida Betfairin järjestelmää ja menestystä, mutta tulevat tarjonnassaan vielä kaukana perässä ja tuskin saavat alkuperäisen idean kehittäjää ikinä kiinni. Betfair ei luota pelkästään hyvää palveluun vaan myöskin markkinoi tuotteitaan ja tarjontaansa aktiivisesti televisiossa, sanomalehdissä sekä erilaisissa urheilu ja vedonlyöntiin liittyvissä tapahtumissa.

Betfairin nettisivu on helppokäyttöinen, kestävä ja luotettava. Exchange-palvelu on maailmassa, ja takaa pääsyn lähestulkoon kaikkille vedonlyönnin osa-alueille. Rahansiirot sekä tilille että takaisin sujuu nopeasti ja ilman ongelmia, ja sivuston yleinen käytettävyys on erinomaista. Betfairille ei sinänsä ole väliä onko kyse isoista vai pienistä vedoista, sillä kummistakin peritään käsittelymaksut. Siksi asiakaspalvelu keskittyy varmasti asiakkaan eikä rahan palvelemiseen.

Erilaisia promootiota erilaisiin kohteisiin on tarjolla kiitettävästi, mutta mitään täysin yllättävää tai erinomaista ei nouse esiin. Urheiluvedonlyönnin ja vedonlyöntipörssin bonukset ja tarjonta ovat kuitenkin valovuosia muita alan toimijoita edellä, ja Betfair tuleekin varmasti pitämään markkina-asemansa vielä pitkään. Sivustolle rekisteröityessä on hyvä muistaa kauttamme saatava bonus.

Lunasta bonus

Sinun on ratkaistu vedot (poislukien vedot, jotka on kerätty ulos) kolminkertaiseksi karsintasi sisäänoston summaan ja bonukseen asti ennen peruutuksen tekemistä /Sinun tulee käyttää sisäänostoasi ensin, jos peruutat, saat vain jäljellä olevat rahastojen ostot, jotka palautetaan tärkeimpään Wallet-tiliin / Minimi kertoimet 1/2 (1.6) / Et voi nostaa bonusasi ja / tai bonuksistasi syntyneitä voittoja, jos liikevaihtoa ei ole täytetty 90 päivän kuluessa / Vain talletukset Kortit / Paypal hyväksytään tälle kampanjalle / Voit mainostaa promo-keskittimellä 10 euron tai enemmän voittaaksesi 100%: n ottelusumman bonuksena. Suurin mahdollinen bonus on 100 €